Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Stella O Nøgen PDF Udskriv Email

 Stella O – Nøgen af Sanne Gottlieb
Sanne Gottlieb
Stella O Nøgen
176 sider
Grønningen 1

 

Der er saft og kraft, sprøjt, sperm og våde kusser og frække huller i bogen, der heldigvis handler om langt mere end rå sex. Selv om der er rigeligt af det, både i trekanter, eksperimenter med dej på kussen hos en bager, i reb og i himmelsengens leg med en kvinde og en hund.

Det dyriske og det magiske, det farlige og det befriende ved erotikkens besættelse er temaet i bogen, der mange steder udstiller netop den længsel, rodløshed og rastløshed, som må have kendetegnet forfatteren selv efter hendes turbulente liv de senere mange år.


Fra Grand Prix, til et attraktivt men ensomt liv i Singapore, til et mislykket forhold i Italien og tilbage til en 2-værelses i Danmark.
Saften og kraften i bogen drives af en enorm livsappetit der manifisterer sig i masser af gode og alligevel tomme og dårlige forhold til italienske elskere. Der vil en hel masse i sengen og alligevel mestendels hverken vil det ene eller det andet og direkte fortæller en måbende og kærlighedshungrende Stella, at de har nogle sider, hun bestemt ikke vil bryde sig om.

Man kan vælge at tænde og blive liderlig af de frække scener i bogen, og man kan vælge at se det som en kvindes enten åbne og ganske ligetil eller desperate forsøg på at leve sig selv ud gennem sex og forførelse af en lang række mænd. Og ende med at blive svigtet, og hvad skal man så stille op med sig selv.
Dog - lækkert var det, mens det varede, og det er noget, man har prøvet og aldrig vil fortryde.

Og det er et af bogens budskaber. Gå efter det, der tænder. Og stop så der hvor det ikke tænder mere. 

Kærligheden og spændingen ligger i detaljen og i sammensætningen af ingredienserne.
Jeg havde ham i min hule hånd, og jeg nød det.
Jeg løj. Selvfølgelig bar jeg ham ikke i mit hjerte.

Gode, livskloge sætninger. Skrevet af en forfatter, der formår at gøre en lang række sex-scener interessante og ikke-kedelige. Der er aldrig noget gab over de forskellige affærer. Livsklogskaben vokser derimod ud af dem og gør os en smule mere vidende om livet, hvad man skal tage sig i akt for, hvad man godt må, og at man så må betale prisen for det og gå videre med en erfaring eller ti rigere.