Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Lyserøde luftkasteller PDF Udskriv Email

Lyserøde luftkasteller af Sara Skaarup
Sara Skaarup
Lyserøde luftkasteller
240 sider
Politikens Forlag

 

En spændende udgivelse. Litteraturen om den store kærlighed, dens ind-, -udgange og vildfarelser er enorm. Nogle gange skal man være temmelig skarp og læse sig igennem en bunke teorier, kasser og cases for at finde meningen med bogen og den hjæp, som man mange gange har behov for.
Den her udgivelse er derimod ganske let og forståelig og giver os en bunke redskaber til, hvordan man kan placere energien hos sig selv - og IKKE ovre i en partner, som man håber skal redde en.
Det er fortsat en af de helt store vildfarelser i kærlighedens spil, selv om vi gennem årtier har læst litterature om at eje sig selv og tage ansvar for sig selv.
Den fortæller også med henvisninger til andre, f.eks. Jung-analytikeren Pia Skogemann hvor intelligent, beleven og skarp du kan være på dit arbejde og i andre sammenhænge og alligevel ikke forstår en lyd af kærlighedens spil. Mange gange også fordi man har et urealistisk og meget romantisk billede af parforhold og kærlighed, netop som en teenager der idyliserer et bestemt musikidol og plastrer værelset til med plakater af vedkommende.
Bogen er skrevet i et dejligt, lyst, let og vedkommende sprog og kommer bredt og nuanceret rundt om et væld af emner som underskud på far-kontoen. At man ikke skal lade sig snyde af det lidenskabelige meant-to-be. Om kunsten at aflæse andre mennesker. Om projektioner. Om at være forgabt og forblændet i en person, der alligevel slet ikke indeholder de egenskaber, man har brug for. Om at komme videre når det ikke længere giver mening at være i forholdet.
En virkelig god og direkte og aldeles anbefalelsesværdig bog om kærlighedens veje og vildveje.