Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Den gode svigersøn PDF Udskriv Email
Den gode svigersøn af T.M. Logan
T.M. Logan
Den gode svigersøn
416 sider
Jentas 
 
En thriller man kan forholde sig til. Hvem ønsker ikke, i det her tilfælde Ed, at ens datter bliver gift med en svigersøn, man kan være tryg ved, og som ens datter må få et langt og godt liv med?
Og hvad så, hvis man møder svigersønnen, i det her tilfælde Ryan, første gang, og uden at kunne sætte en finger på ham, hvor der altså er noget helt galt med ham alligevel.
Ikke sådan at det er småting, der irriterer, men at der er noget helt ned i maven, der fortæller, at her er et monster. Der er noget i Ryans øjne, som virker totalt forkert og fordækt, noget vildt skjult, en dyb hemmelighed fra fortiden.
Der er kun én, der tilsyneladende kan se gennem Ryan, og det er Ed selv.
Og er det, fordi Ed selv har samme egenskaber?

I hvert fald begynder Ed at afdække sin kommende svigersøns dystre fortid - samtidig med, at han holder sin egen skjult.
Ingen tror på ham. Og jo mere, han graver, jo mere støder han sin datter og resten af familien fra sig. De tror alle, at Ryan er den eneste ene for deres datter.

Det lykkes forfatteren at holde os i spænding ved at balancere mellem rigtigt og forkert. ER Ryan virkelig psykopat, eller er Ed på vildspor, og hvad er egentlig hans motiver for at holde så godt fast i sin fornemmelse?

Man KAN ikke et stykke hen ad vejen undgå at føle sympati for ED i hans bestræbelser på at afsløre sin kommende svigersøns fortid. Ikke mindst da hans liv tager en brat nedadgående kurve undervejs.

Karaktererne er yderst levende og velbeskrevne, og vi må sige, at ønsker man spænding, dramatik og thrilleragtig inspiration til sin egen måske lidt for pæne familie, så er der dækket op til en bog, hvis sider nærmest vender sig selv.
 
Klichéagtigt vil vi fortæller, at her er tale om åndeløs spænding. Men også alle de skridt videre, man kan tage, og muligvis genkende sig selv i, hvis man ønsker at lege hardcore privatdetektiv og begynder at rode i kærestens mobiltelefon og hendes kollegers fortid.

Drama, drama, en uhyggeligt nærværende - og også realistisk - bog.