Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Uniform PDF Udskriv Email
Uniform af Thomas Rydahl
Thomas Rydahl
Uniform
512 sider
Politikens Forlag
 
Da Salmas veninde bliver overfaldet på en bestialsk måde, søger hun hemmeligt ind på Politiskolen i forsøget på at trænge ind i sagen indefra. Hun har ganske enkelt fået nok, for ligegyldigt, hvor hun kigger hen, bliver volden og kriminaliteten i København værre og værre. Så nogen må gøre noget.
Hendes familie tror, hun er under uddannelse til SOSU-assistent. Alene her vågner vi op til det gamle skisma: Kæmp for alt hvad du har kært. Det gør Selma da også, også selv om hun ved, det kan koste hende familielivet.

Så møder hun gennem sin efterforskning tilfældigt Fuzzy, der lever af kriminalitet. De bliver et umage par, og det har man jo hørt før, at det kommer til at fungere rigtig godt i en krimi.
Det gør det her makkerpar da også.
Med Fuzzys hjælp forsøger Selma at afdække forbrydelsen mod veninden, Eshal. 
 
Bogen er et godt eksempel på, hvordan man kan få kontraster til at mødes for i forening at skabe liv og også etisk retfærdighed. De to personligheder møder hinanden, og der er en energi imellem dem fyldt op med polariseringer, og det er åbenlyst det, der trækker dem mod hinanden. Videre har Thomas Rydahl her i sit første bind af en serie, en flot måde at beskrive de miljømæssige kontraster mellem de dunkle steder i København og det retskafne miljø omkring politiskolen med praktikpladser på byens politistationer, forhør, uniformer, og hvad der ellers hører til i det miljø.