Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Lyset i os alle PDF Udskriv Email
Lyset i os alle af Michelle Obama
Michelle Obama
Lyset i os alle
328 sider
Politikens Forlag
 
 
Det er noget af en historie, der for tid og evighed vil klæbe til den måske mest populære førstedame nogensinde. Mønsterbryder, opvokset i mindre kår, en god og kærlig mor, præsidentfrue, motionsguru og understøttende et selvstændigt liv for sine to børn, mens familien boede i Det Hvide Hus.
Hendes første bog nåede astronomiske salgstal, fulgt op af en turné, hvor intervieweren på scenen havde forberedt en lang række spørgsmål.
DET var godt at læse om, hvad der rørte sig i førstedamen, når hun stod i mange, mange forskellige situationer i løbet af sit virke.
Når der ikke er så meget mere at fortælle, så har Michelle nu klogeligt valgt at gøre sig selv til en slags livs-coach i bogen her. Og det fungerer.

Hvordan vi vokser op og finder ud af tingene? Ved at prøve sig frem.
Ingen an få dig til at have det dårligt, hvis du har det godt med dig selv.
Vær nysgerrig på hvordan verden fungerer.
Vores telefoner afskærer os fra små, potentielle mirakler.
Vi er faret vild i et virvar af muligheder og indhold.
Evnen til at tilpasse sig og det at være godt forberedt hænger sammen.
 
Sådanne guldkorn er bogen fyldt med. Meget af det er hørt før. På en eller anden måde vægter de lidt mere, når de er udtalt af en af verdens mest populære kvinder.

Bogen består af ti kapitler med gode afsnitspauser, så man kan reflektere over de enkelte råd OG en del af det personlige materiale og de personlige erfaringer, bogen også består af.  
 
Vi vil påstå, at følger man nogle af bogens råd, så kan man øge sit selvværd. Man skal ikke stræbe efter at kunne komme til at ligne forfatteren. -Det er ej heller meningen med den personlige udvikling, hun så fint forsøger at putte ind i læseren. Men bogen er god til at give anerkendelse og selvaccept, noget kunne ligne det, man har hørt før. Men igen - når USAs tidligere førstedame fortæller om, hvad der selv hjalp hende, så vægter det:

Jeg er høj, og det er godt.
Jeg er en kvinde, og det er godt.
Jeg er sort, og det er godt.
Jeg er mig selv, og det er rigtig godt.


Vi har behov for at tilføje. Michelle, du har udgivet en bog. Og det er mega-godt.