Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Tandlægen PDF Udskriv Email
Tandlægen af Tim Sullivan
Tim Sullivan
Tandlægen
359 sider
Jentas
 
Kriminalbetjent George Cross gør alt efter bogen. Skriver og vender og afleverer sine rapporter til tiden og bliver betragtelt som værende lidt nørdet og underlig. Han var et oplagt mobbeoffer, da han sluttede sig til politistyrken, og han havde decideret sit væsen imod sig. Han syntes at mangle empati og er ofte bare stoneface på jobbet. Men han er en skrap kriminalbetjent,  hvor de fleste af hans "sager" ender med opklaring og straffe til de implicerede.

Han får tildelt en kvindelig partner, der ser ud til at være den eneste, som kan tolerere ham. Hun ville dog helst være fri.
Så her er lagt op til en god historie, da Cross omgivet af hende par bliver sat til at opklare døden på en hjemløs mand.
Den hjemløse viser sig at være en tidligere højt respekteret tandlæge.
Cross finder ud af, at tandlægens tidligere kone også er myrdet, og nu Cross ind i jagten på konens morder, idet han analyserer sig frem til, at denne morder også må være tandlægens morder.
Plottet og idéen er ligesom afprøvet i utallige forklædninger før. Det, der gør bogen spændende er, hvordan en nørdet politimand, meget kedelig og regelret når frem til de konklusioner, han gør, netop fordi han tænker anderledes.
Et godt bud på en hygge-krimi.