Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

De siger jeg er psykopat PDF Udskriv Email
De siger jeg er psykopat af Tine Wøbbe
Tine Wøbbe og Kristina Antivakis
De siger jeg er psykopat
256 sider
Politikens Forlag
 
Der er ikke specielt meget nyt i forfatternes nye bog om psykopati, og hvordan den på forskellig snedig vis meget hurtigt bliver en del af hverdagen for mange.
Og hvordan man i begyndelsen har uendeligt svært ved at opdage psykopatien.
Det er måden og metoden, bogen er formuleret og sat op på, der gør forskellen, så vi får respekt for og virkelig forstår alle de krinkelkroge, psykopaten benytter sig af for at komme ind ad bagvejen på livet af folk.
Eksempelvis benytter den kvindelige psykopat sig i langt højere grad af list som flirt, hjælpeløshed, sex og andre dyssociale træk end mandlige psykopater såsom tankeuro og kontaktsøgning.
De bliver, som forfatterne skriver, kvindelige dukkeførere.
OG -, hvis kvindelige psykopater begår kriminalitet, så er den ofte alvorlig.
Bogen forklarer i et yderst let og forståeligt sprog, at narcisister og psykopater hader svaghed og ynkelige mennesker -; en foragt der i virkelighedem dækker over afmagt.
På den måde giver bogen os glimrende anvisninger på, hvordan man kan se ind gennem en psykopat eller narcissist og se, at han/hun i virkeligheden blot er et menneske, der har været nødt til at tage afstand til egen svaghed, fordi vedkommende ikke aner, hvad han skal stille op med dem.
Vi får et fint eksempel med en kæreste, der råber og skriger ad sin partner, fordi vedkommende ikke kan finde ud af at betale for varerne i REMA. Hun flipper fuldstændigt ud.
Giver os en lille indikation på, at skulle vores egen kæreste flippe ud over småting i urimelig grad, så er der måske større ugler i mosen, end vi sådan går og aner.
Vi får også grumme ting at læse, som vedkommende psykopat, der mest af alt ønsker at ødelægge et andet menneskes liv og fryde sig over det. "Som at vinde i lotto".
Bogen går bagved seks menneskers liv og opvækst; de har alle brudt samfundets love og regler, og de hjælper dermed forfatterne og os til en forståelse for, hvad der foregår oven i hovedet og inde i kroppen på psykopater.
En fantastisk bog i sin genre.