Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Dødens druer PDF Udskriv Email
Dødens druer af Mikael Lindholm
Lindholm &
Zornig
Dødens druer
300 sider
Falco


Kilometervis af hyldereoler fyldes hvert eneste år af krimier med halv- og helforudsigelige plots. Det, der adskiller de gode fra de dårlige er ofte miljøbeskrivelserne og de location droppings, der får læseren IND i handlingen og får os til at bide os i neglene, for HVOR skal vi nu hen om det næste gadehjørne.
Lindholm og Zornig er rigtig gode til at pakke deres handlinger ind i geografiske sentenser, der aldrig bliver for meget men lige leder handlingen lidt på vej.
Milano, Rom, Southeby´s, Københavns Erhvervsakademi, George Clooney, Hugh Grant, Indianapolis, Tiberen, Facebook, Oltrepo Pavese, Isola Capo Rizzuto i Calabrien, Moncalvo, Cosa Nostra på Sicilien, Christians Kirken i København, Brahms og Händel, en Fiat Panda og alt muligt andet.

Name dropping der som sagt er med til at lede en som altid i forfatterparrets bøger spændende handling på vej:

Filippa Falkenberg bliver sammen med sin ældre kollega, Ole Bundgaard send ned i Københavns metrotunneler, hvor man har fundet et lig støbt ind i beton. Det er en forsvunden, dansk fagforeningsformand, der anklagede de intelienske leverandører til metrobyggeriet for at smugle kokain til Danmark med vareleverancerne.

Og så går jagten til Italien for at undersøge leverandørerne.

DET er godt håndværk og skrevet, så man labber en god krimi i sig.