Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hotellet på Rivieraen PDF Udskriv Email
Hotellet på Rivieraen af Carol Kirkwood
Carol Kirkwood
Hotellet på Rivieraen
368 sider
Cicero
 
Dyre drinks, store beløb, dates på Cote D´Azur, hotellegender der bliver dræbt, velhavende skuespillere, dans i gaderne i Cannes.
Romanen afspejler på en romanceagtig og meget blød måde det farverige spektrum af mennesker, der bor på et sted, der er synonymt med rigdom og rigdom.
Som i rigdom. Pengenes antal er kun begrænset af fantasi og stjernehimmel.
Karakterne i romanen afspejler den mistanke, man altid har, når fokus sættes på storhed og vanvittige summer: Menneskelig utilfredshed, tilværelsen er ikke, hvad den skal være, og den kan næppe blive bedre, selv om den næste milliard venter lige om hjørnet.
Handlingen er i og for sig ret basal. Og er hørt før. Ariana Theodosis lever et fashionabelt liv i Los Angeles. Hun arver efter sin græske bedstemor et gammelt, fransk hotel, som ingen i familien ellers kender til.
Da det altså nu ligger i Europa, nærmere betegnet Cannes, må Ariana på en flyvetur til Frankrig for at inspicere hotellet, der både er slidt og forsømt.
Men Ariana fornemmer alligevel fortidens glamour og stjernestøv, og nu står hun med et valg. Skal hun bruge lejligheden til at begynde forfra.
Det siger hun selvfølgelig ja tak til, og det er spændende at se, hvorledes en, undskyld udtrykket, forkælet wanna be-skuespillerinde fra LA udvikler sig menneskeligt mod at hvile i sig selv og ikke at stræbe efter ydre succes.

Sideløbende med den menneskelige udvikling bliver vi vidne til, hvordan hemmeligheder kan binde og baste mennesker til at måtte begrænse sig i deres livsudvoldelse. Af nødvendighed. Også DET er spændende.
For hvad er ægte, hvad er sandhed, og hvad er næsten ikke til at bære.

En fin roman der er skrevet ganske vist med et dybt spor af glitter og glamour, den slags kan man godt blive træt af, hvis der ikke er noget bag facaden. Men skal vi være metaforiske, så ER der netop noget bag ved facaden i romanen her. Det gør den både læsbar og indsigtsfuld.