Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Sår PDF Udskriv Email
Sår af Sara Blædel
Sara Blædel og
Mads Peder Nordbo
Sår
336 sider
Politikens Forlag
 
Man skal være indstillet på grumme detaljer og direkte intimiderende og MEGA grænseoverskridende oplevelser, hvis man skal godt igennem bogen. Det er bestemt en læseoplevelse, sproget fungerer rigtig godt, og forfatterne tager det ikke så nøje, at plottet nærmest er lagt for vores fødder ret tidligt i bogen. For det er læseoplevelsen, der tydeligvis betyder noget for forfatterne.
Og oplevelsen fejler ikke noget.
Man kan så sige, hvorfor skal der være to forfattere til at finde på noget, når én helt sikkert kan gøre det. Det forvirrer måske stilen en anelse, når man ved, der er to kokke på og i forvejen kender meget til Sara Blædels skrivestil.
Ellers er der bestemt ikke en finger at sætte på værket.
Små overraskende vendinger og "opfindelser" er der også plads til.

Reaktiv og Personfarlig afdeling....
Hvad mon det er??

Vel en omskrivning af den rigtige  reaktiv efterforskning og personfarlig kriminalitet. Forfatterne har vist haft en lille fest med at finde på.
Udmærket krimi her i sommervamen eller -regnen, eller hvad vi nu har behov for at blive underholdt i.
 
Meget nærværende og aktuelt med henvisninger til f.eks. Aftenshowet og Go´aften Danmark, Tisvildelej, Brandts Klædebabrik, B.T. og droner, og forfatterparret er gavmilde med lokationer og genkendeligheder, der får krimi- og hverdagselskere til hurtigere at komme igennem bogen. For den er let at komme igennem, hvilket er det helt rigtige sprogflows fortjeneste.