Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Dødens druer PDF Udskriv Email
 Dødens druer af Mikael Lindholm
Lindholm & Zornig
Dødens druer
300 sider
Falco
 
Et lig i Københavns metrotunnel, en danskejet vingård i Italien, mafia, en forsvunden fagforeningsformand, Napoli og svindel med vin.
Bare med de ingredienser er scenen sat til en roman foregående i de mere pengestærke og indflydelsesrige kredse. Tilsat kokain og Særlig Efterforskning Øst, Bundgaard og Falkenberg, ja så har vi ingredienserne til en krimi, der godt nok ikke hæver sig over gennemsnittet, og så ved man det. Man ved så til gengæld, hvad man får, nemlig masser af underholdning og plads til en god gang spænding en lørdag eftermiddagen.

Krimien er metodisk opdelt i kapitler og underkapitler, så man hele tiden ved, hvor langt man skal læse, inden man henter den næste kop kaffe. Sådan noget er egentlig ganske læsevenligt, selv om det virker basalt.

Masser af kengendelige ting fra krimi-verdenen, PET, taletidskort, lufthavne, trusler om parterede lig som foder for hundene, så er vi mere end godt igang. Og som sagt; god underholdning uden de helt store armbevægelser.

Dødens druer referer naturligivs til den død, der hurtigt kan komme i kølvandet på vin, såfremt man svindler med den - eller ikke gør det, og ikke gør det på den rigtige måde.