Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Under månen PDF Udskriv Email
Under månen af Michael Falch
Michael Falch
Under månen
248 sider
Gyldendal
 
Mon Michael Falch sender sin yndlingsstartopstilling til Kasper Hjulmand før en kamp og hvorfor? Hvad ser Michael Falck i Yoko Ono? Hvad stillede Michael Falch op, når kone og døtre tvang ham med på tøjindkøb? Hvordan klarer Michael Falch sin afasi-migræne? Og hvor i Tyskland bliver folk lige pludselig star-struck over at se Michael Falch, hvor han pludselig befinder sig i et byggemarked i Harrislee.

Alt det og meget, meget mere får vi svar på i en ganske interessant biografi, der er et solidt statement med beskrivelse af den dagligdag og alle de op- og nedture, som dramatiserer en musiker og et menneskes hverdag.

Bogen er så reel og hverdagsaftig, at man skal være ynder af det dagligdags og hverdagslivet for at få det fulde udbytte af bogen. Der er ikke meget star over bogen, og det er ganske klædeligt, at vi bliver vidne til de kriser af alle mulige forskellige slags og størrelser, Michael har været udsat for som paralleler til det alkoholforbrug, han har været så åben omkring.
 
Vi er i godt selskab med en god storyteller, når Falch folder sig ud i bogen og holder tilsyneladende ikke noget tilbage. Det skulle da lige være længde og dybde i de enkelte sekvenser. Han tager hul på mange emner, trængsler, opture og processer, der fortjener mere end et skud elle to, men man må jo heller ikke kede sin læser, og når det nu skal være, så hellere for lidt end for meget. Læseren skal jo også blive og forblive nysgerrig.
 
Dejlig læsning, såvel om kærlighedslivet og musikerlivet, begge fyldt med succes og store udfordringer. Nøjagtigt som de flestes.