Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Voksenkærlighed i børnefamilien PDF Udskriv Email
Voksenkærlighed i børnefamilien af Amanda Lagoni
Amanda Lagoni
Voksenkærlighed i børnefamilien
300 sider
Grønningen1
 
Kærlighed kan være en svær ting. Findes den? Er det bare en udvidet forelskelse. Hvordan kan man blive sammen med en, man ikke elsker?
Spørgsmål mange forældre utvivlsomt har, når lækkerheden har trange kår i et hamsterhjul fyldt med madlavning, børnehentning, bleskift, trælse ulvetimer osv. osv.
Den kendte sex- og parterepeut Amanda Lagoni kommer nu med et bud på, hvordan man løser de knuder og kommer i nogenlunde øjenhøjde igen.

Det slipper hun ok godt fra ud fra devisen, at hun siger og mener det rigtige, og meget er naturligvis hørt før, men hvilke forældre har overskud til specielt meget nytækning midt i det inferno som i særdeleshed småbørnsfamilierne udsættes for, det er hvad vi tænker..  
 
Tillid er ikke en følelse, det er et valg, en adfærd.
Vi kan ikke forvente, at ens partner har samme værdisæt.
Sæt tid af i kalenderen til intimitet.
Find nogle små tidslommer.
Hvad er vigtigst.
Frihed gennem struktur.
Respekter og anerkend din partners værdisæt
Tag en ugentlig dateaften
 
Der er masser af spørgsmål til selvreflektion, og bogen kan være en indgang til nogle gode diskussioner, hvor man skal huske at holde tand for tunge og overholde samtalens spilleregler i de afsindigt pressede stunder i børnefamilier, hvor parterne ofte kæmper om pladsen og i det hele taget at få ørenlyd og blive hørt. Hvad gør man f.eks. hvis hun synes, at manden ikke laver nok, og når han alligevel forsøger sig, så er det ikke godt nok alligevel. Så resignerer han, og hun bliver martyr.
En klassiker. 
Bogen kan efter vores vurdering tjene som inspiration FØR, man får børn. Vi er ikke sikre på, at alle de gode og velmenende råd og overvejelser bider på, når alting synes sort og uoverskommeligt midt i familiens trædemølle.
MEN - bogen er velskrevet, godt sat op, er skrevet til begge køn i en meget venlig tone, og så kan man vel ikke forlange mere.