Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Terror i København PDF Udskriv Email
Terror i København 1985 af Anne Lea Landsted
Anne Lea Landsted
Terror i København 1985
304 sider
Kriminalforlaget
 
Er man til true-crime-genren, skal man have fat i den her bog. Der er, som man siger, smæk for skillingen. Detaljeret og minutiøst gennemgår forfatteren en næsten glemt terror-hændelse i firsernes København. En bombe ved Northwest Orient ved Vesterport Station, en anden ved Synagogen i Krystalgade og en demonteret bombe i Nyhavn. En bliver dræbt og 27 såret.
Forfattere og forlaget markedsfører bogen som myndigheder, der blev taget på sengen, en ihærdig efterforsker der noterede og en forbrydelse der først blev opklaret efter år.
Vi har ikke efterprøvet påstandene i bogen og ikke researchet os til, om bogen følger historiens nøjagtige fodsport. Men det har vi bestemt ingen grund til at betvivle, og vil man have billeder på, hvad der får folk til at planlægge og begå terror, om hvordan ambulancefolk og myndigheder reagerer, da terroren  når Danmark. 
Der er uhyggelige, billedlige scener i bogen, der er kanongodt skrevet og en lækkerbidsken for fans af dette særlige segment i bøgernes verden.