Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Skønheden PDF Udskriv Email

Skønheden af Winnie Johnsen
Winnie Johnsen
Skønheden
140 sider
Brændpunkt

En bog man der absolut giver os noget at tænke over. Hvor møder vi betagelsen, der kan vende op og ned på ens liv? Hvilke relationer bliver man så benovet over, at ens liv kan forvandles til et mareridt?  Er der en psykopat derude, på jagt efter et godtroende offer?
Forfatteren går lige til stålet. Der er ikke mange, sproglige finesser, som leder en godt og sikkert ind i handlingen. Sproget er bestemt ikke det bærende i bogen. Det er handlingen, der leder os brutalt over stok og sten.
En særdeles velhavende mand bliver besat og opslugt af en smuk kvinde. Den får hele armen med dyre rejser i hans privatfly til hans besiddelser rundt omkring i Europa. De gifter sig, og hans formue bliver mere eller mindre formøblet. Af en kvinde der udvikler sig fra at være en ydre skønhed til at være en indre djævel.
Træk hun må have med sig fra barndommen. Ligesom han har træk med sig, der gør det muligt at blive indfanget.
Vi følger som læsere med fra sidelinjen, når de to holder fantastiske middagsselskaber, hvor alle implicerede inklusive læserne godt kan mærke, der er noget ravruskende galt. Også den riges advokat, som blot kan stå og se på, at pengene efterhånden og sikkert og på kriminel basis forsvinder. Advokaten der også viser sig at være en anden end først antaget.
En ganske spændende bog med forskellige lag. Den er læst på et par timer, og der er ikke meget dont tell it show it over bogen. Bogen er mest beskrivende, og sprogligt og dialogmæssigt kunne den nok være strammet op. Men vi fanger budskabet, og det er hele læsningen værd. Nogle gange behøver man ikke en fin indpakning for at mærke, hvad forfatteren vil. Udmærket arbejde.