Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Rig far PDF Udskriv Email
 
 
 
 
 Rig fars guide til økonomisk frihed af Robert T. Kiyosaki
 
Robert T. Kiyosaki 
Rig Fars guide til
økonomisk frihed
372 sider
memoris 
 
 
Forlaget er netop kommet med genudgivelser af bøger, der var et hit for længe siden, men som i mange kredse er blevet værker, man henviser til.  Skåret ind til benet handler bogen om at fortælle, at fattige mennesker køber passiver, rige mennesker køber aktiver. Bogen er holistisk orienteret således, at den viser læseren vejen, hvis man skulle ønske transformationen fra ansat eller selvstændig og til investor eller virksomhedsejer i større format. Bogen gør med en række provokerende spørgsmål - hvad hvis pensions-pengene forsvinder f.eks, - op med, at det er trygt at have penge. For det er det ikke nødvendigvis. Masser af mennesker har mange penge i banken og på pensionskontoen. Men den dag, der sker noget med pensionskasser eller renter eller investering, hvad gør du så hvis ikke du har begreb skabt om, hvordan du kommer viderre, og hvordan de oprindelige penge er skabt. Og hvordan det, der ser ud til at være aktive penge meget hurtigt kan ende med at blive passive og således udgøre et stort minus på kontoen.
Man behøver ikke være klog på penge for at læse bøgerne her. En vis interesse i cashglow og pengestrømme er en fordel -  evt. at turde ændre ens syn på det at tage chancer, lære selv at have hånd i hanke med investeringerne, hvordan penge visuelt skal ses med tankerne, hvordan fiaskoer er forudsætningen for succes og andre ting der er ubetinget nødvendige for at lære at mestre pengesager og have det godt med det.
 
 
 
 
 Rig far, fattig far af Robert T. Kiyosaki
Robert T. Kiyosaki
Rig far, fattig far
241 sider
memoris 

Bogen handler ikke kun om penge. Den knæsætter derimod en mindblowing og helt ny måde at tænke på omkring økonomiske midler og de værdier, vi forsøger at indtjene, værne om og gerne forøge. Indirekte handler den også om, hvordan opdragelse, miljøer og forskellige skole og sociale systemer og søgt at påvirke vores holdning til det at være rig og udsluser nye tanker om, hvorfor vi hurtigt kan blive nedladende overfor folk, der har råd til det hele -; og forsøger med forskellige midler at hjælpe os til at omprogrammere hjernen til, at vi MÅ godt købe ind af statussymboler og rare ting iøvrigt. Hvis altså vi sørger for at have det godt med det.
Igen lærer vi, at der er forskel på at være en fattig far, der aldrig kæmper imod, og så den rige far som helle ikke kæmper, det skulle da lige være imod fagforeningerne, men blot forstår at spille spillet, fordi han ved en hel del om økonomiske systemer og finansielle sammenhænge.
Bogen er rigtig god, hvis man tænker i billeder og teorier, og forfatteren er modsat mange andre økonomiske selvhjælpsbøger rigtig god til at forklare forskellen på det at have en grundlæggende viden om penge og kunne gøre stort set, hvad der passer en, og så det f.eks. at være statsansat