Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Holly PDF Udskriv Email
Holly af Stephen King
Stepen King
Holly
Hr. Ferdinand
550 sider
 
Ved læsningen af den nyeste roman fra Stephen Kings hånd fornægter det sig ikke, at forfatteren i en fjern fortid har været aktivist og et ungt menneske pænt mod etablerede holdninger i det pæne samfund.
En advarsel til læserne kan man da godt komme med, og er der nogle af de følgende emner, der påvirker dit centralnervesystem negativt, skal man nok holde sig fra bogen. Emnerne er Covid 19, kannibalisme, voldtægt, abort, kræft, skoleskyderier, racisme, krænkelser og homofobiske kommentarer.
Bogen er storslem, hvilket vi også forventer af forfatteren. Nu har han så formået at lave en storslem bog, så at sige, om privatdetektiven Holly, der kommer på fast arbejde hjemme hos de borgerlige professorer med en livslang akademikerkarrierre bag sig. Bag tårnet af bøger i deres kælder gemmer der sig muligvis en frygtelig hemmelighed....
Det er på mange planer rigtigt spændende at læse om forfatterens direkte udfald mod præsident Trumps håndtering af Covid-krisen.
Han sætter sig mellem et par forskellige stole eller tre, nemlig den politiske roman, krimi og gyser.
DET bliver den ikke ringe af.
Det gør den heller ikke, når den indirekte opfordrer til, at man læser alle de bøger i Kings univers, hvor Holly er tilstede. Det er en lille håndfuldt. Men du bliver så bidt af denne bog, at der næppe er nogen vej tilbage. Du må ombord i Stephen King.