Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Få mere lyst PDF Udskriv Email

 

Jesper Bay Hansen
Få mere lyst
421 sider
FADLs Forlag

En dejlig bog om et af livets store mirakler:Sex, lyst, begær og erotik. Noget de fleste af os er voldsomt optaget af. Bogen er ikke populistisk, men yderst saglig, veltalende, kvalificeret, og uanset hvilken vinkel på seksualiteten, der bliver angrebet, fantasier, rejsning, utroskab, porno, whatever, så er det yderst velbegrundet, ydmygt i formen og saglig i tekst - og kontekst. Det er meget bemærkelsesværdigt, og derfor vil vi anbefale bogen som en godbid i sin genre.
Forfatteren er ikke optaget af normer og konventioner, men beskriver sagligt og elegant så godt som hver en afkrog af det seksuelle væsen på en måde, så det forekommer ganske videnskabeligt og samtidig er der tænkt anderledes og alternativt, som hvad man gør, hvis man er a- og b-mennesker der gerne skulle have et godt sexliv, hvad med kropsholdningen, når man bevæger sig, forholdet mellem positive og negative følelser i forhold, der holder (5:1), faren ved den automatiske tænkning, kunsten at ændre på en negativ antagelse - altsammen og meget, meget mere noget der påvirker sexlivet og lysten i den ene eller anden retning.
En yderst spændende bog.
Der kommer rigtig meget populærlitteratur på markedet med diverse illustrationer af, hvordan man med et snuptag burde kunne arbejde sig frem til en øget lystfølelse, hvis det er, man vil. Denne bog er herligt fri for erotiske illustrationer men beskæftiger sig med stor afbalancerethed og saglighed omkring et emne, der er livgivende for os. Og som kan give os lidt mere lyst, hvis vi læser den.