Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Desparat flugt PDF Udskriv Email

Allan Jagt
Desparat Flugt
298 sider
Skriveforlaget

En fantastisk spændende krimi. Et sprog og en stilsikker vej gennem opbygning, syntaks og plots sikrer os en læseoplevelse, som vi næsten skal tilbage til Mario Puzos Tåber Dør for at finde. Der er uendeligt fine dialoger med små bitte vejtrækninger til læseren, der er konstant spænding på vej mod nye højder, der er fabuleringer over Danmarks sociale sikkerhedsnet sat op mod andre steder i verden, og der er miljø- og geografiske beskrivelser, der får læseren til at se det hele ud gennem en rude...
Fantastisk at kunne knalde sådan en roman af.
Darnella og Sebastian tager i et sidste forsøg på at redde ægteskabet på en forsoningsferie til USA. Tilfældigt finder Darnella et lig i Nevadas ørken, og inden længe er de også på flugt fra CIA, FBI og Secret Service, uden at de rigtig ved hvorfor. Det bringer dem længere og længere ind mod magtens centrum, hvor penge er et bedre våben end en pistol, og løgne bliver brugt i flæng. Men er alting så tilfældigt, som det ser ud til, eller er det et spil på højt plan, hvor vinderen tager det hele, og resten ender som liget i Nevadas ørken? 
Se det er jo egentlig en handling, som der kunne gå 13 af på et dusin bøger. Forskellen her er bare, at dette er ægte klasse. Forfatterskab i sin genre der rækker langt over sædvanligt niveau og nærmest ansporer læseren til at få fat i andre thrillers og krimier og forsøge at kategorisere dem i godt og skidt.
Har man først læst denne, er man i hvert fald sikker på, at man ved, hvad god krimilitteratur er.