Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hjem PDF Udskriv Email

 

  
  

Julie Kibler
Hjem
366 sider

Politikens Forlag

 Hjem er en roman om forbudt kærlighed og en rejse, der ændrer to kvinders liv. Den 89-årige Isabelle McAllister får håret ordnet hos den sorte frisør Dorrie Curtis, en enlig mor i trediverne. En dag spørger Isabelle Dorrie, om hun dagen efter vil køre hende den lange vej fra hjemmet i Arlington til en begravelse i Cincinnati. Hun forklarer ikke hvorfor. Dorrie har sine egne problemer at slås med og tøver derfor med at sige ja. De to har et tæt forhold, og alligevel ved Dorrie ikke meget om Isabelles fortid. Derfor vælger hun at sige ja til Isabelles forespørgsel - uvidende om, at det vil ændre hendes liv for altid. .

 

Med bogen her i hånden får vi en flot og også overraskende beskrivelse af, hvorfra i verden, værdierne kommer, og hvordan de opstår Tilfældigt komme de dumpende ned i vores turban, oplevelserne, glæderne, mystikken fra øst og vest. Bogen får en til at reflektere over, hvorfor vi dog har alle disse fordomme, og hvordan disse rummæssige begrænsninger forpurrer både spiritualitet og åndelighed.

 

Bogen giver os en fornemmelse af samhørighed med resten af verden, dyb og ren, og at vi hænger uløseligt sammen med de, vi møder på vor vej, og vi kan vælge at lukke op for fremmede værdier, eller vi kan stå stille, indtil næste fremmede værdi dukker op, lukke op eller lukke i. Valget af vores.

 

En klog og psykologisk meget spændende præstation.

 

Letlæst med masser af sproglige finesser, både morsomme og nytænkte.