Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Stjerner på himlen PDF Udskriv Email

Jan B. Jensen
Stjerner på himlen
240 sider
Ekstra Bladets Forlag

Man kan mene om dansktop-musik, hvad man vil, og det er der søreme også gjort i tidens løb. Man må dog erkende, at genren med Kandis i den absolutte top har tjent millioner ind og fyldt den ene dansehal efter den anden gennem mange, mange år. Derfor fortjener den en plads i historiebøgerne.
Og derfor fortjener bøger om fænomenet også en plads i bogreolerne
Der er budskab i bøger som disse, som beskriver genren og naturligvis ikke mindst, hvad der drev fire unger gutter til at danne Kandis, selv om nogle af medlemmerne var rygende uenige om repertoiret i begyndelsen. Måske netop disse spændinger og den dynamik, hvor Johnny Hansen trak det længste strå hver gang, har været det, der skulle til for benhårdt at vise vejen mod musikgenrens tinder.
Bogen beskriver Kandis fra de første spæde år, hvordan de måtte bryde loven for at følges ad på job i deres spillebus, og hvordan de i den grad har sat deres helt unikke præg på en musikgenre, der har været udskældt og lagt for had.
Bogen indeholder foruden Kandis-historien også mange sider om Johnny Hansens familieliv og om den nye kvinde i hans liv, Gitte, der tordnede på Se og Hørs daværende redaktør, da hun mente, bladet var lovlig smart.
På den måde får vi et fint billede af, hvilken kvinder, der skal til, for at holde samlivet ud med en Johnny Hansen, der er på farten den ene weekend efter den anden.
Vi får også del i mange af74852 de glæder og tragedier, som de øvrige Kandis-medlemmer har været ude for, bl.a. en skilsmisse efter 20 år - og fundet af en ung, ny kvinde.
Bogen er letlæst og meget velskrevet, illustreret med dejlige billeder fra nogle af de fester, Kandis har sat gang i. Og en masse gode historier fra det rige liv i de kroge, der skaber dansebandet Kandis. Og mange fine portrætter af, hvordan der bliver arbejdet musikalsk og med tekster, så de passer og er rettet helt til mod den, der skal udøve dem.
Det får forfatteren fint med i bogen.
Flot.