Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Analfabeten der kunne regne PDF Udskriv Email

 

 

 

Jonas Jonasson
Analfabeten der kunne regne
381 sider
Modtryk

En skæg og næsten surrealistisk bog om en sydafrikansk kvinde, der er analfabet men kan regne, og som ryger til tops i international storpolitik.
En grotesk og flot roman, og man kan simpelthen ikke andet end trække på smilebåndet og gang på gang frem for sig se, hvilke spil, der kører i bare dansk politik -, og hvordan man ved at være veltalende og smilende ofte kan slippe afsted med hvad som helst.

Der er mange kommentarer til verdens store ledere og den politik, der har hersket gennem årene, og forfatteren sætter alt på spidsen, og man sidder tilbage med følelsen af, er det virkelig sådan det foregår i politik. Det er det naturligvis ikke - - - heeeeeelt. Men det, der kan gribe os som læsere og få millioner til at købe bogen er, at den har en snert eller fem af virkelighed over sig. Med snilde, kløgt og ved at være dygtig til at regne den ud kan man påvirke en hel verden.
Bogen er både sund og kritisk overfor spil og magthavernes måde at regere på. Men den gør det ved hjælp af surrealistiske midler. Og det er DET, der får budskabet til at gå ind.
Udover at få befriende lov til at stille spørgsmål ved verdenssamfundet, får vi en god mængde viden at gå videre i verden med. På humoristisk vis får forfatteren fortalt sine meninger om ANC, Gadaffi og Mandela, Carter, Palme, Reagan og en lang række andre.
Bogen får os til at grine af, hvordan en meget stor del af den verdenspolitiske vulkan er skruet sammen.