Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

Hatties tolv stammer PDF Udskriv Email

Ayana Mathis
Hatties tolv stammer
269 sider
Politikens Forlag

Smækfyldt med følelser, med et levende engagement og med en fremadrettet appel. Så er det sagt, og med Hatties tolv stammer er man sikret et eventyr ud over det sædvanlige og en fortælling, der efterlader spor og indtryk, hvis man er åben over for at vækste i livet.
Det er håbet om fremtiden, længslen efter et liv med indhold, sporet efter lykken, der er temaet i bogen, der er dundrende godt skrevet.
Et liv båret af længslen efter livets sandhed og menneskelige ægthedsudtryk men begrænset af nødvendighedens muligheder.
Hvordan forbereder du dine børn på at møde verden og et liv, du ved bliver barskt? 15 år gammel flygter Hattie fra Sydens grusomheder og begiver sig nordpå til Philadelphia til en tilværelse, hun kun kan håbe på bliver bedre. Hatties tolv børn er en roman om styrke, ukuelighed oghjertesorg, der strækker sig over 60 år. Hatties amerikanske drøm bliver knust igen og igen; en løgnagtig og utro ægtemand, en børneflok som vokser op under trange kår i et lille bitte hus. Hun formår at holde børnene i live ved ren og skær vilje. Hatties tolv børn er romanen om en uforglemmelig familie og ens vidende og skarp beskrivelse af det tyvende århundredes USA.
Temaet er bygget godt op, og bogen er skrevet med kærlighed og ihærdighed til alle, der drømmer om en tilværelse på livets grønne side, men som for længst har indset, at dagligdagen bliver ved og ved, og det hele må blive ved drømmen.
Den kan så til gengæld holde en oppe.