Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Ministerbilleder af Birthe Rønn Hornbech

Birthe Rønn Hornbech
Ministerbilleder
243 sider
Gyldendal

Det er værd at bide mærke i, at Birthe Rønn Hornbech har store roser tilovers for sine embedsmænd i ministeriet og roser dem for den informative, professionelle og ligefrem ærekære måde, hvorpå de har gjort hendes liv lettere som minister. Til gengæld har hun ikke meget til overs for den skare af journalister, der fokuserer på personsager frem for at dække den politik, de i bund og grund er sat til at skrive om.´
Ministerbilleder er et spændende portræt af en politiker og samtidig et meget engageret og farverigt billede af det politiske landskab, som kendetegner et demokrati. Bogen er velskrevet således, at den kortlægger og giver et godt udtryk for det humør og den skarpe retorik, som Birthe Rønn Hornbech var kendt for, i særdeleshed før hun blev minister.
Hun ændrede jo til en vis grad stil, da hun satte sig på taburetten. Men behov for at kommentere, fare i udbrud over alverdens tunge og lette emner, som så noget stækket og undertrykt ud i ministerperioden, det er altså den, vi genkender i den nye bog, der samtidig giver et billede af et tilsyneladende yderst ærligt og oprigtigt menneske, der forsøger at få sandheden frem og gør sit til, at læseren virkelig forstår sandheden set fra Birthe Rønns side.
Man kan have sine meninger om den tidligere minister, i med- og modvind, men man kan ikke tage fra hende, at hun er og altid har været autentisk og givet sig selv stort udtryk.
Denne bog er et bevis på, at den evne har hun i hvert fald beholdt.