Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Mod, sved og tårer af Bear Grylls

 

Bear Grylls
Mod, sved og tårer
364 sider
EC Edition

En overordentlig velskrevet og også berigende selvbiografi. Bear Grylls er en af de superstjerner inden for dokumentar-action og elitesfæren, som giver både til dramatikken, ånden og udviklingen. Discovery er i årenes løb flydt over med Bear, som foretager halsbrækkende stunts og rejser verden over, hvor han har besteget bjerge, været i Fremmelegionen, nedlagt krokodiller og været en del af det berømmme og berygtede SAS i Storbritanien.
En rigtig vovehals.
Man kan ofte løbe sur i og bliver træt af at læse mange af de udgivne fantastbeskrivelser af vovehalsenes mere eller mindre splittergale aktioner, fordi litteraturen og dokumentarerne kun fokuserer på det fantastiske i at gå ud over grænserne. Sådan er det ikke i denne bog. Vi kommer ind bag facaden hos Bear og får hele tiden undervejs i læsningen noget at vide om hans syn på livet, og hvordan han hiver sig selv op med hårrødderne, når noget er ved at gå galt, og hvordan mobningen i hans barndom og hans opvækst prægede ham for livet, så han idag er forbillede for mennesker, der vil gå til grænsen, og som ifølge visse danske medier får B.S Christiansen til at ligne en spejderdreng.
Man skøjter gennem bogen, idet den både er velskrevet og elegant. Der er naturligvis masser af action og beskrivelser af eventyret. Men lige så meget er der en holdning til tingene. Et menneske bag. Lige så god til at lade sine mange bedrifter nå ud til verden gennem TV, lige så god en forfatter er han.