Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Raw Delight af Erica Palmcrantz Aziz og Irmela Lilja

 

Erica Palmcrantz Aziz og Irmela Lilja
Raw Delight
128 sider
Borgen

Det er rigtig dejligt, at når der udkommer en bog med guf og en hel masse til den søde tand, så er der samtidigt tænkt på sundheden. Vi må sige, at denne bog lever helt op til såvel gode og lækre opskrifter og så det sunde i, at alt frembringes ved hjælp af naturens egne sødestoffer og uden brug af sukker og animalske produkter. Ikke alene er bogen fyldt med fede (!) opskrifter til den søde tand; den er også en genvej til det kreative, idet man bliver mere bevidst om sine valg af råmaterialer til den gode middag, også den der rækker ud over kager og andet guf.

Det er en fornøjelse at læse bogen, og det er en af dem, der fortjener at blive stående blandt kogebøgerne rigtigt længe, indtil det har indprentet sig, at man behøver ikke hverken melis, æg, flormelis eller flødeskum for at noget skal smage namme-namme.

Alle opskriifter udbydes i ingrediensernes reneste form, og for hver dessert og mundgodt, man læser sig til, har man lyst til at smide alt og gå i køkkenet med det samme.

Raw-kulturen er på banen igen med en garanteret bestseller. Fordi den kombinerer det lækre og fornøjelige med det etiske og sunde.

Velbekomme.