Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Sensommer på Kreta af Palle Kjærulff-Scmidt

Palle Kjærulff-Scmidt
Sensommer på Kreta
207 sider
Forlaget Tinok

En skøn bog, der forener det historiske med det udprægede turistede. Som kommer i dybden og bredden med fortidens og Euopas store kultur kombineret med nutidens kørsel i det turistvenlige landskab på en kærlig ø, hvor danskerne vender tilbage igen og igen.


Bogen skal have et stort skulderklap for sin læsevenlighed -; man kan nemlig stemningsfyldt mættet af underskønne billeder nøjes med den ene dag at "trave" gennem sidste halvdel af bogen med dens frodige landskaber, gæstfrie lokalbefolkning, smukke bygninger og nedgroede helligdomme. Mens man i bogens første del gennem beskrivelser bliver ført rundt på øen i bil med stop og holdt de steder, hvor dag og nat flyder ud i et, hvor storhed og ydmyghed blander sig med en purpurrød og azurblå himmel.


Skal du til Kreta i nær fremtid, så køb denne bog. Og læs den forud for besøget og ikke mindst bagefter. Her bliver du beriget af stor fortællerglæde og globetrottende inspiration af fjerne egne på Kreta på den ene side, historiske noter om 2. verdenskrigs store slag på Kreta på den anden side og på den tredie en overraskelse på den lille halvø Akrotiri nord for Chania.

En dejlig bog som man set i lyset af, at sommeren nu går på hæld roligt kan lade sig inspirere af i efteråret, hvor planlægningen af næste års ferie måske går mod Grækenland.