Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Svømmeprøven af Emma Hamberg

 

Emma Hamberg
Svømmeprøven
420 sider
Aronsen

Man skal turde kigge dybt indad, før man kan fungere udadtil. Det er ikke altid lige nødvendigt, men når det er, skal man ikke være bange for at bruge muligheden. Og kende til de tangenter, der spiller for en.
Det fortæller Svømmeprøven om.
Emma Hambergs anden roman på dansk handler om Maja og Pelle. Pelle er en af Europas førende skulptører og Maja er en mislykket kunstner. De bor på Hjortholmen. Et eftertragtet paradis fra 1700-tallet med sommerslot, dådyr, orangerier og historiske labyrinter. Men hvor smukt det end er, er Maja ved at blive desperat over deres liv der.
Så hun bestemmer sig for at starte en svømmeskole for voksne. Der kommer kun tre tilmeldinger. Den 19-årige Alex, som er sportsfanatiker, Jens, en melankolsk gartner og den ensomme kulturjournalist Karin.
De bliver i 2 uger, og det kommer til at forandre alles liv fuldstændigt.
Ved at se, dykke, svømme og komme i kontakt med urkræfterne i elementerne og deres indre må de gøre op med den hidtidige måde, de har levet på. Og ender med at tage nogle ordentlige afsæt mod helt nye grænselande -; de lande der i mange år har ventet på at blive opdaget og udforsket.
Bogen er menneskenær, varm, humoristisk, sproget er flot og nærværende, og budskabet i bogen meget iøjnefaldende.