Visitors hit counter, stats, email report, location on a map, SEO for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop

Alle anmeldelser - klik herunder

Søg bog eller forfatter

PDF Udskriv Email

Webcellerne af Jens Strandbygaard


Jens Strandbygaard
Webcellerne
125 sider
Frydenlund

En godt redskab og en god inspirationskilde, hvis man ønsker at tjene bare en skilling og også en god sjat mere end en skilling på sit website. Webcellerne beskriver, hvordan man skaber resultater og indtjening gennem sin e-handel. Jens Strandbygaard er blændende til at fortælle på græsrodsniveau og fuldstændig uimponeret af de store reklamebureauers og webdesigneres holdning, hvordan man holder igen på omkostningerne, og hvordan man sikrer sig, at ens idé bliver testet max for bæredygtighed dér, hvor der sker noget: Nemlig på nettet hos forbrugerne.
Vi kommer omkring begreber som online-kundeklubber, , de mange og llivsnødvendige leads, få flest mulige kunder til at købe igen, at have den rigtige vare på hylden på det rigtige tidspunkt, trafik fra øvrige sider, landingssider, segmentering og planlægning.
En fin bog for en markedsstrateg, der vil forsøge sig på nettet uden at skæve til gældende teorier og også for den glade amatør, der kan ende med at blive hovedrig på sin nye opfindelse, som forbrugerne vil flokkes om på nettet.